Efficiëntere planning en installatie met plug-in aanwezigheidssensoren en bewegingsmelders

De tijdsdruk op installateurs wat betreft montage voor elektrische installaties in gebouwen neemt toe. Er is ook steeds minder tijd beschikbaar voor het ontwerpen en installeren van aanwezigheids-en bewegingsmelders. Maar hoe kan de montagetijd worden verkort zonder concessies te doen aan kwaliteit en klanttevredenheid? Stekerbare melders bieden hier een efficiënte oplossing in vergelijking met conventionele bedrading.

Theben biedt nu een breed assortiment stekerbare aanwezigheids-en bewegingsmelders. Zo worden de montagetijden aanzienlijk verkort. In plaats van elke melder op de bouw afzonderlijk aan te sluiten, worden de melders gewoon via Plug & Play aangeleverd. De voordelen zijn duidelijk:

  • Snellere installatie: Dankzij de voorgemonteerde aansluitsnoeren kunnen stekerbare melders in een mum van tijd geïnstalleerd worden.
  • Minder fouten: De kleurcodering zorgt ervoor dat aansluitfouten worden voorkomen en helpt problemen tijdens de inbedrijfstelling te vermijden.
  • Meer flexibiliteit: Als bijvoorbeeld de kamerindeling in een open kantoor verandert en de sensoren of melders moeten worden verplaatst, kan dit nu veel sneller dan voorheen.
  • Geen geschoold personeel nodig: Dankzij de voorgemonteerde aansluitsnoeren kunnen stekerbare melders in een handomdraai worden geïnstalleerd.

Voor de productie van ons assortiment stekerbare melders vertrouwen wij uitsluitend op toonaangevende leveranciers met tientallen jaren wereldwijde ervaring. Theben gebruikt het WAGO WINSTA MIDI plug-in connectorsysteem en de GESIS (GST) plug-in verbindingstechnologie van Wieland. Op deze manier kunnen de hoogste eisen aan kwaliteit en flexibiliteit voor elke toepassing efficiënt en betrouwbaar worden gerealiseerd. 

Alle Theben aanwezigheidsmelders en bewegingsmelders met WAGO WINSTA

Alle Theben aanwezigheidsmelders en bewegingsmelders met Wieland GESIS